Gevelbord in Titastijl

Kinder Winter Wonderland was een gethematiseerde overdekte locatie die te bezoeken was tijdens de Winter Efteling. In het Kinder Winter Wonderland waren verschillende horecagelegenheden, springkussens en speelkraampjes te vinden. Ook was er een sneeuwhelling van 4,6 m hoog waar kinderen op rubber banden naar beneden konden glijden.

Geschiedenis

Interieur in 2010

De attractie was present vanaf de allereerste Winter Efteling in 1999, in dat eerste jaar in de hal van het Fata Morgana Evenementencomplex. Het jaar daarop, seizoen 2000-2001 wordt het Zomertheater op de Zonneweide betrokken en het blijft daar enkele jaren. Door heel het park worden uit beton vervaardigde sneeuwpopfiguren geplaatst die naar de locatie verwijzen.

Vanaf 2005 wordt het Ruigrijk ook opengesteld tijdens de Winter Efteling en was de attractie in een tijdelijke hal te vinden die aan de zijkant van de Likkebaerd werd geschakeld. Met de komst van Station de Oost kwam de hal los te staan op het grasveld tussen De Oost en de Python. Vanaf 2010 kreeg het een Titathema met meegethematiseerde opblaaskussens.

Sinds de Winter Efteling van 2013-2014 zijn de onderdelen van het Kinder Winter Wonderland ondergebracht in het IJspaleis en bestaat het niet meer als aparte attractie.