Fotoboekje 1994
Fotoboekje1994.jpg
Hemelburchten (donkerblauw)
Boekje nr. 21
Aantal pagina's 36 (exclusief omslag)
Aantal foto's 62
Nieuwe foto's Zompenwoud
Uitklappagina's Droomvlucht
Werd verkocht in seizoen 1994
Vorige fotoboekje 1993
Volgende fotoboekje 1995
Fotoboekje

Fotoboekje 1994 is het eenentwintigste boekje dat in de serie fotoboekjes werd uitgebracht. Het was samen met de parkplattegrond te koop in de souvenirwinkels van de Efteling tijdens seizoen 1994 en is vandaag de dag enkel te verkrijgen via ruilhandel, Efteling-verzamelbeurzen of verkoopsites. Het telt 62 foto's.

Dit boekje toont weinig verschil met fotoboekje 1993. De achtergrondkleur van de pagina's is iets groener, de kaders om de foto's zijn gelijk. Achterin staan de partners in kwaliteit: Fujifilm, Coca-Cola en M&M's.

Foto's

De foto van de Hemelburchten die in het voorgaande souvenirboekje stond is hier verplaatst naar de cover, waardoor het gedeelte over Droomvlucht is aangevuld met een foto van het Zompenwoud. Verder zijn er nieuwe foto's van het kasteel van Doornroosje en de schone slaapster zelf met de boze fee op de achtergrond. De foto's van Draak Lichtgeraakt en Roodkapje zijn van plaats verwisseld, waarbij Roodkapje een nieuwe paginagrote foto heeft gekregen van de zijkant van grootmoeders huisje. De Vliegende Fakir is verkleind om plaats te maken voor een foto van het Herautenplein met de Kikkerfontein en de Magische Klok.

De foto's van de Gondoletta zijn, ondanks dat dit jaar de bootjes werden vernieuwd, niet vervangen.