Fotoboekje 2009
Fotoboekje2008.jpg
Pardoes met perkament (blauw)
Boekje nr. 34
Aantal pagina's 48
Aantal foto's 145
Nieuwe foto's musicalposters, Station de Oost (in aanbouw)
Uitklappagina's nee
Werd verkocht in seizoen 2009 en winter 2009-2010
Vorige fotoboekje 2008
Volgende fotoboekje 2010
Fotoboekje

Fotoboekje 2009 is het vierendertigste boekje dat in de serie fotoboekjes werd uitgebracht. Het was zowel samen met de parkplattegrond als los te koop in de souvenirwinkels van de Efteling in 2009 en is nu enkel te verkrijgen via ruilhandel, Efteling-verzamelbeurzen of verkoopsites. Het telt 145 foto's.

Vier jaar op rij werd in de Efteling een fotoboekje verkocht met een gelijke cover, maar in drie van de vier seizoenen was de inhoud licht aangepast. Het fotoboekje van 2009 is te herkennen aan de aanwezigheid van musicalposters op de pagina van het Efteling Theater, maar geen vermelding van de Parkshow TiTaTovenaar, Joris en de Draak of de Sprookjesboom.

Onder een avondfoto van het theater staan zeven posters van de voorstellingen die tot dan toe al in het theater hebben gespeeld. Een bijzondere vorm van reclame voor de musicalproducties die we eerder of sindsdien niet gezien hebben in dit souvenir.

Een ander verschil met het boekje van vorig jaar is het ontbreken van de Pegasus. De attractie werd dit seizoen afgebroken om plaats te maken voor Joris en de Draak. Op de plek van de achtbaan is de Bob-foto vergroot en is er een foto van Polka Marina bijgekomen: een recente foto waarop op de achtergrond Station de Oost in aanbouw te zien is.

Het Carrouselpaleis en Theater de Efteling in fotoboekje 2009