Dr. John's Dansende Dienbladen
Drjohnbord.jpg
Doel Ballen gooien in bewegende glazen.
Tarief 5 ballen voor € 3,-
10 ballen voor € 5,-
Geopend 2009 tot 2013
Ringeling plattegrond.png
Locatie in de Game Gallery

Dr. John's Dansende Dienbladen was een ballengooispel in de Game Gallery, tussen Touwtje Trekken en Prijzenpot. Drie grote handen droegen een dienblad met daarop colaflesjes en -glazen. De handen draaiden rond en de speler moet een bal in een glas gegooid zien te krijgen.

Het spel, naar ontwerp van Sander de Bruijn, was uitgevoerd in ruw geschilderd houtwerk in groen en rood. Op de toonbank stonden twee decoratiemandjes met ballen, als suggestie voor wat er te doen is. Het spel werd gesponsord door Partner in Kwaliteit Coca-Cola. Naast het dienblad waren er ook in de rest van het interieur veel colaflesjes verwerkt. Middenachter hangt een portret van Dr. John Pemberton zelf, de uitvinder van Coca-Cola. De merknaam of het logo zelf waren echter niet terug te vinden in het decor.

Je kreeg 5 ballen voor € 3,- of 10 ballen voor € 5,-. Bij Dr. John was het altijd prijs.

Het spel werd geopend in juli 2009. Tot die tijd zat op deze locatie Ringeling, dat in zijn laatste jaren ook al een Coca-Cola-gesponsord spel bevatte, waarbij de merknaam wél heel expliciet naar voren kwam. Begin 2013 werd het alweer gesloten en er werden daarna gepersonaliseerde armbandjes verkocht. Bij de renovatie van de Game Gallery in maart 2015 verdween het om plaats te maken voor snoepwinkeltje De Verleiding.