Prijzenpot
Prijzenpotbord.jpg
Doel Flessenspel, later kassa, later grijpautomaten
Tarief € 1,- voor poging
€ 2,- voor 2 pogingen (grijpautomaat)
Geopend 19?? flessenspel, tot 1998 kassa, tot 2015 grijpautomaten
Prijzenpot plattegrond.png
Locatie in de Game Gallery

Prijzenpot was de sectie van de Game Gallery op de hoek tussen het Junglespel (nu Plaetjesmakers) en Dr. John's Dansende Dienbladen. Op deze hoek waren sinds 1999 enkele grijpkraanmachines geplaatst, waarmee na inworp van een euro een poging gedaan kan worden een knuffel uit de bak te grijpen. Voor € 2,- kon men zelfs drie pogingen doen.

Vroeger was hier een flessenspel te spelen, waarbij met een hengel flessen rechtopgezet moeten worden. Een verwijzing daarnaar in de vorm van een aantal decoratieve flessen stond nog tot 2015 op het dak van deze sectie. Tot en met 1998 was hier de kassa gevestigd, waar gewonnen penningen omgeruild konden worden voor prijzen, en geld gewisseld kon worden. De kassa werd met ingang van seizoen 1999 verplaatst naar de ruimte tussen de tegenwoordige Schipbreuk en Goede Vangst, maar is daar in 2015 ook verdwenen: daar resteert slechts een toegangsdeur.

Bij de renovatie van de Game Gallery in maart 2015 werd de ruimte van Prijzenpot samen met die van voorheen Dr. John's gebruikt voor de huisvesting van snoepwinkeltje De Verleiding.