Coca-Cola suite sinds 2016

De John Pembertonsuite of de Coca-Cola Suite is een themasuite in het Efteling Hotel in het thema van Coca-Cola en werd geopend in 1994. De kamer is geschikt voor vier personen (twee tweepersoonsbedden) en bestaat uit een slaapgedeelte, een zitgedeelte en badkamer. De kamer bevindt zich op de vierde verdieping aan de achterzijde/parkeerplaatszijde.

De themakamer ontleent haar naam aan de Amerikaan John Pemberton. Hij was het die in zijn drogisterij annex apotheek voor de eerste keer Coca-Cola brouwde. Coca-Cola is een Partner in Kwaliteit van de Efteling.

High on Coke? Oorspronkelijke inrichting was aan de drukke kant.

In het oorspronkelijke ontwerp was de garderobekast samengesteld uit oude kratten Coca-Cola, het zitgedeelte had een warme en nostalgische sfeer en aan de muren hingen posters uit vervlogen tijden. Verschillende attributen uit de ruimte zijn uit de VS geïmporteerd, zoals de Coca-Cola koelkasten en een antieke siroopschenker.

In december 2016 werd de suite geheel opnieuw ingericht, waarbij de inrichting een stuk ingetogener is geworden. Uiteraard is wel gekozen voor de hoofdkleuren rood en wit zoals die in het cola-logo zijn terug te vinden, en aan de muur hangt hier en daar een historische reclameaanduiding. De Coca-Cola-parafernalia zijn flink in aantal gereduceerd en bezetten nu een enkele kast.