Logo Create! bv

Create! bv is een bedrijf uit Beek en Donk dat zich specialiseert in het bouwen van tijdelijke aankleding, zoals festivals en bedrijfs/reclame-events.

Voor de Efteling was het bedrijf verantwoordelijk voor de vernieuwde inrichting van het IJspaleis vanaf Winter Efteling 2017-2018. In een veel grotere tent dan voorheen werd een inrichting gerealiseerd met een groot paleis in het paleis, dat tevens een centraal horecapunt vormde. Dit keerde meerdere winters terug, tot en met Winter Efteling 2019-2020.

Bedrijfshal van Create met een stuk Python-podium

In 2022 bouwde Create het tijdelijke sprookje Efteling Wonderland dat een half jaar op de Speelweide stond vanwege het zeventig jarig jubileum van het park. Voor de Zomer Efteling 2023 realiseerde het -ook weer op de Speelweide- het Carnaval Festival-gethematiseerde Zomerstrand (Jokie-ballon en zandkasteel) en in het Ruigrijk het Python-podium, vormgegeven als een slang gebouwd uit stukken achtbaantrack.

Voor de renovatie van het Carrouselpaleis in 2023 deed men het projectmanagement en wat kleine handelingen zoals inschaduwwerk. Ook maakten ze de kisten die in dat jaar bij de uitstap van Symbolica geplaatst zijn en bouwden ze een Unox-kraam om tot de bouwkeet van Bouwmeester Big, en voerden ze wat renovatiewerk uit aan de Schatkist.