Swirl's Ice Cream in Het Witte Paard

Swirl's Ice Cream (eerder Happiness Station) is een keten ijsverkooppunten van Ola, waarvan er twee in de Efteling te vinden zijn.

Assortiment

Bij een Swirl's Ice Cream zijn diverse Ola-producten verkrijgbaar, zoals natuurlijk de Swirl (softijs gemengd met fruit en chocolade naar keuze), Magnums en milkshakes. In februari 2017 werd pindakaas aan de smaken toegevoegd. In samenwerking met Calvé (een ander merk van Unilever) werd toen de Peanut Butter Swirl geïntroduceerd.

Omschrijving

De keten van Ola heette oorspronkelijk Happiness Station. Nadat in Duitsland al zo'n vijftien van deze punten gevestigd waren, werd de eerste in Nederland bij Het Witte Paard gevestigd. Het betreft hier een Happiness Station Express met beperkt assortiment. De formule werd in Nederland verder uitgerold, met name op treinstations. Een tweede punt in de Efteling, in Polles Keuken, volgde in 2012. Dit kreeg de (bij)naam Glad IJs. In 2017 werd de naam landelijk, dus ook in de Efteling, gewijzigd in het meer descriptieve Swirl's Ice Cream.