Happiness Station in Het Witte Paard

Happiness Station is een keten ijsverkooppunten van Ola, waarvan er twee in de Efteling te vinden zijn. Sinds zomer 2011 is in Het Witte Paard, tegenover 't Gemack, een Happiness Station te vinden. In februari 2012 opende een tweede Ola-verkooppunt in Polles Keuken.

Bij een Happiness Station zijn diverse Ola-producten verkrijgbaar, zoals Swirl (softijs gemengd met fruit en chocolade naar keuze), Magnums en milkshakes. In Duitsland zijn al zo'n vijftien van deze stations gevestigd, de eerste in Nederland is die bij Het Witte Paard. Het betreft hier een Happiness Station Express met beperkt assortiment.

Er is veel kritiek op het station in Het Witte Paard omdat het geheel is uitgevoerd in de stijl van de fabrikant en zich niets gelegen laat liggen aan de vigerende stijlelementen die zo kenmerkend zijn voor het hart van het Marerijk. Het horecapunt in Polles Keuken, naast koffiecounter De Gebrande Boon, is wat meer gethematiseerd in de stijl van de omgeving. Boven deze Happiness Station is een ovaal bord te vinden met het Ola-logo en de naam. Daarboven een lint met de tekst "Glad IJs" (het naastgelegen horecapunt heeft op het lint "Zuivere Koffie"). Het interieur is gethematiseerd naar een soort iglo, waarbij alles is bevroren en de ijspegels aan het houten plafond hangen.