Waiting In Line was een kritische en scherpzinnige website over onder andere wachtrijen in de Efteling, opgericht in 1999 door Misha Davids. Bijna vier jaar later, in 2002, hield de website op te bestaan.

Boekje

Cover van het boekje Waiting in Line

Enkele jaren na het einde van Waiting in Line zijn de beste verhalen van de website gebundeld in het gelijknamige print-on-demand boekje, dat nog steeds online te koop is.

Misha Davids

Davids - die zich inmiddels grotendeels heeft teruggetrokken uit de online Eftelingliefhebberij - stond bekend als scherp en kritisch commentator op zaken die met de Efteling van doen hadden.

Op zijn eigen website en op de mailinglist Wonderchat oogstte hij veel bewondering door zijn humorvolle en spitsvondige kanttekeningen bij allerhande Eftelingonderwerpen. Op 28 maart 2002 was hij zelfs op een voor hem karakteristieke wijze te horen op Radio 1, waar hij zijn mening over de nieuwe Wonderlijke Efteling Show samenvatte met "Ik heb me vooral nogal verveeld". Verder is zijn Wonderchat-email 'Spiegeltjes en kraaltjes', over de banden tussen Wonderchat en de Efteling indirect een inspiratie geweest voor de initiatiefnemers van Eftelist om een eigen mailinglist op te starten.

Zie ook

  • IJskrabber

Externe links