Mayoni Oosterhoff
Mayoni Oosterhoff in de studio
DJ Mayoni in de studio
Volledige naam Mayoni Oosterhoff
Alias DJ Mayoni
In dienst juni 2018
Beroep diskjockey, horecamedewerker
Nationaliteit Nederlands
Personen

Mayoni Oosterhoff, beter bekend als DJ Mayoni, is diskjockey bij Efteling Kids Radio, en presenteert elke schooldag de ochtendshow Opstaan! samen met Arnoud Schellenberg. Daarnaast werkt ze als horecamedewerker bij de Efteling.

Oosterhoff begon als stagiair in januari 2018 en is regulier in dienst sinds juni daarop. Al vanaf april 2017 is ze horecamedewerker in het park.

Mayoni is een prominente stem bij Efteling Kids Radio. Ze maakt tegenwoordig 17 uur live radio per week, het meeste van alle dj's. Naast de dagelijkse ochtendshow die ze sinds sinds 31 augustus 2020 samen met Schellenberg presenteert, maakt ze elke woensdagmiddag het programma In de Efteling!. Ze is ook via Instagram een belangrijk 'gezicht' van de radiozender.

Aan het begin van de COVID-19-crisis is tijdens het programma 'Aanvragen Maar! (maart-augustus 2020) het programmaonderdeel 'Het Grote Mayoni Efteling Weetjes Museum' gelanceerd. Luisteraars kunnen daarbij alle mogelijke vragen stellen, die Mayoni vervolgens uitzoekt en beantwoordt. Dit item werd een grote hit, met dit jaar ruim 2.500 ingestuurde vragen, en is dagelijks onderdeel van het programma 'Opstaan!'.