Mayoni Oosterhoff
Mayoni Oosterhoff in de studio
DJ Mayoni in de studio
Volledige naam Mayoni Oosterhoff
Alias DJ Mayoni
In dienst juni 2018
Uit dienst 1 apr 2021
Beroep diskjockey, horecamedewerker
Nationaliteit Nederlands
Personen

Mayoni Oosterhoff, beter bekend als DJ Mayoni, was tussen 2018 en 2021 diskjockey bij Efteling Kids Radio. Laatstelijk presenteerde ze elke schooldag de ochtendshow Opstaan! samen met Arnoud Schellenberg. Daarnaast werkt ze als horecamedewerker bij de Efteling.

Oosterhoff begon als stagiair in januari 2018 en is regulier in dienst sinds juni daarop. Al vanaf april 2017 was ze horecamedewerker in het park en bleef dit tot december 2019.

Mayoni was tot 2021 een prominente stem bij Efteling Kids Radio. Ze maakte op het laatst 17 uur live radio per week, het meeste van alle dj's. Naast de dagelijkse ochtendshow die ze sinds sinds 31 augustus 2020 samen met Schellenberg presenteert, maakte ze elke woensdagmiddag het programma In de Efteling!. Ze was ook via Instagram een belangrijk 'gezicht' van de radiozender.

Aan het begin van de COVID-19-crisis is tijdens het programma 'Aanvragen Maar! (maart-augustus 2020) het programmaonderdeel 'Het Grote Mayoni Efteling Weetjes Museum' gelanceerd. Luisteraars kunnen daarbij alle mogelijke vragen stellen, die Mayoni vervolgens uitzoekt en beantwoordt. Dit item werd een grote hit, met dat jaar ruim 2.500 ingestuurde vragen, en was dagelijks onderdeel van het programma 'Opstaan!'.

Per 1 april 2021 werden alle gepresenteerde programma's bij het station geschrapt, waarmee ook de functie van Ooaterhoff verviel.

Na haar ontslag startte ze samen met Schellenberg een eigen online kinderradiozender: Hallo Kids Radio.