Toegang tot het openluchttheater
Up with People tijdens hun optreden

Time for the Music was de eerste vaste parkshow in de Efteling uit 1989. De show was drie maal daags van augustus tot september 1989 te zien in het openluchttheater en werd uitgevoerd door de internationale jongerengroep Up with People.

Het optreden werd verzorgd door Up with People: een internationaal georiënteerde jongerenorganisatie die sinds 1969 reizen organiseert waarbij jongeren uit verschillende culturen diverse landen bezoeken om via een muzikale voorstelling idealen als naastenliefde en wereldvrede voor het voetlicht te brengen. De deelnemers verblijven steeds bij lokale gastgezinnen en verrichten vrijwilligerswerk. De organisatie werd in 1969 in de VS opgericht als tegenbeweging van de gevestigde, conservatieve orde tegen de hippiecultur.

De show die door Up with People in de zomer van 1989 werd opgevoerd in de Efteling bestond uit een aaneenschakeling van een aantal liedjes, elk uit een verschillende cultuur van één van de deelnemers, afgewisseld door medley's van jaren 50 en 60-nummers. De première vond plaats op 13 juli 1989, in aanwezigheid van Prinses Margriet en mr Pieter van Vollenhoven.