Summers logeerde tijdens de laatste bouwfase van de Pegasus in Tilburg.

Curtis D. Summers (17 september 1929 - 11 mei 1992) was een Amerikaanse ontwerper van houten achtbanen. Voor de Efteling ontwierp hij de baan van de Pegasus.

Summers begon zijn carrière in 1967 bij Coney Island Cincinnati als onderhoudsmonteur van achtbanen. In 1972 begon hij zijn eigen bedrijf en ontwierp de befaamde The Racer op King's Island in Cincinnati. De constructeur van King's Island, Charlie Dinn, begon in 1984 ook voor zichzelf onder de naam Dinn Corp, en Summers en hij vormden een samenwerkingsverband. Deze samenwerking zou hij tot 1991 volhouden en samen bouwden ze vele "Dinn & Summers"-coasters.

Zo ook de Pegasus, die Summers ontwierp en Dinn aanvankelijk zou bouwen. Na een staking werd het werk van Dinn uiteindelijk overgenomen door Intamin. Niet lang daarna ging Charlie Dinn met pensioen en werd Dinn Corp opgeheven. Na de Pegasus ontwierp Summers nog één laatste woodie (ook met een mythologische naam): Jupiter, voor een pretpark in Japan. Curtis D. Summers overleed op 11 mei 1992, twee maanden voordat Jupiter opende, op 62-jarige leeftijd.