CFA2010.jpg

De Corporate Fashion Award is een tweejaarlijkse Nederlandse prijs voor de beste en mooiste nieuwe bedrijfskleding van de afgelopen jaren, uitgereikt in een zestal categorieën. De prijs is een initiatief van de werkgroep Holland Career & Workwear van MODINT, de ondernemersorganisatie voor de kleding, textiel en tapijtsector en bestaat sinds 2000.

De Efteling won deze vakprijs tweemaal in de belangrijkste categorie, die van 'Corporate Fashion Wear', namelijk in 2004 en 2010.

Op 15 april 2010 won de Efteling met de nieuwe bedrijfskleding van ontwerpster Karin Slegers en producent Reckless Design B.V. De bedrijfskleding die vanaf de start van dat seizoen in het park in gebruik is werd door de jury geroemd om de details. “Het moet een feest zijn om deze kleding te mogen dragen!” luidde het eindoordeel over de kleding in de tinten goud, oker, blauw en bruin. "De kleding is eigentijds met een knipoog naar het verleden en veel elementen uit de kleding sluiten aan bij het park."[1], aldus het park in een persbericht naar aanleiding van het vleiende juryoordeel.

Externe links


  1. Efteling.nl persbericht: Efteling wint Corporate Fashion Award 16-4-2010